שושנה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/05/2006 | 12:05 | מאת: שלומית

שוב שלום! שתי שאלות: 1. האם כשיש שושנה בשוק סביר שהרגל תכאב עד כדי כך שאי אפשר לדרוך עליה ? (אחרי מספר צליעות הכאב יורד או שמתרגלים אליו אבל כל פעם שקמים משכיבה או ישיבה הכאב חוזר). 2. כשיש שושנה לא סביר שכדוריות הדם הלבנות יהיו במספר גבוה??? מה זה אומר שלמרות שיש לי שושנה (לפחות לפי שני רופאים שראו אותי) מס כדוריות דם הוא קצת מעל הנורמה:-13 בלבד ? תודה שלומית

12/05/2006 | 08:30 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אם מדובר בשושנת יריחו, לשמנייסיס רצוי לפנות לפורום רופאי עור

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)