אלרגיה לזינט 500 מ"ג ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/04/2006 | 15:06 | מאת: רן

לאחר לקיחת זינט פעמיים ביום החלו להופיע לי פצעים אדומים בכפות הידיים והמצח - מה זה יכול להיות ?

12/04/2006 | 15:47 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שזה רגישות לתרופה. יש לפנות ליעוץ ואפשרות להחלפת התרופה

13/04/2006 | 03:04 | מאת: רן

תודה ד"ר טל אור - מה קורה אם אחרי הפסקת התרופה המצב החריף? תוך כמה זמן אמורים לראות ירידה משמעותית ? (כרגע יש שלפוחיות על הפצעים וזה נראה מפחיד מאד). הייתי אצל רופא והוא אמר לי להפסיק עם הזינט - אבל לא רק שאין שיפור, אני רואה עוד ועוד נקודות אדומות חדשות. איך מוודאים (חס וחלילה) שזה לא החיידק הטורף ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)