המשך דפיקות לב מואצות....

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/02/2006 | 21:24 | מאת: ליאור

אם אתה אומר שדפיקות הלב שלי הם ממקור זיהומי למה הרופאים לא מפנים אותי לזיהומולוג. ובפורום של מחלות זיהומיות אמרו לי להתייעץ עם המטולוג הלכתי להמטולוג והוא אומר שזה שום דבר .אני מרותק למיטה וההמטולוג הזה בבית חולים העמק אומר לי שהלוקוציטוזיס 17000-20000 WBC זה שום דבר והדפיקות לב הטכיקרדיות שלי זה שום דבר בקיצור הכל שום דבר גדול.! אני מבקש את דעתך לגבי הסימפטומים שלי ולאן עלי לפנות. בתודה מראש ליאור נ.ב. אני יודע שההתייעצות איתך אינה חלופית לרופא כולי תקוה שתעזור לי לצאת מהמצב הזה [email protected]

23/02/2006 | 18:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

צריך בדיקה מקיפה והתיעצות עם רופא אין לי כאן את כל הנתונים וכמובן איני יכול לבדוק אותך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)