דחוף! - רגל שמאל נרדמת לי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/12/2005 | 09:28 | מאת: ענת

שלום, מזה כשבועיים רגל שמאל נרדמת לי באופן קל, מפריע בעיקר בתחושה ולא בתפקוד. מה זה יכול להיות? אני בהיסטריה

16/12/2005 | 11:01 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

האם את סובלת מכאבי גב? עם כן יש להבדק ע"י אורטופד. במידה ולא והתופעה ממשיכה יש לגשת לבדיקת נירולוג יכול להיות שיש לחץ על עצב.

16/12/2005 | 14:36 | מאת: איציק

מה גילך ?האם הרגל נרדמת בישיבה? או בעמידה ? או בהליכה ?או בשכיבה ?באופן רצוף או באופן אקראי לאחר מאמץ .......השאלות האלו חשובות אך אם את מרגישה תופעה דומה ביד שמאל ,חוסר תחושה שבא והולך יכול להיות סימנים ואיתות לבעיה נוירולוגית כפי שהמליץ הרופא עליך לגשת לנוירולוג רצוי עם תוצאות בדיקות דם כגון כולסטרול .המלצתי מה מצב משקל היתר ?האם נפגעת בעבר בגב? אם איזה נעלים את הולכת-רצוי נעלי ספורט !!! האם את נושאת חבילות במשקל רב ? אם כל האמור לא תקף לגביך ולאורטופד ונוירולוג אין תשובות קחי תרופה לדילול דם בכל מקרה אם את אחרי 40 כדאי להתחיל לקחת אספרין 100 מ"ג..או פלביקס...

10/06/2016 | 10:47 | מאת: פולק פנחס

10/06/2016 | 18:02 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום פנחס יתכן ומדובר בבעיית דיסק של עמוד השדרה שמפעילה לחץ על חוט השדרה ומכאן נובעים התסמינים, לכן מומלץ להיבדק גם על ידי רופא אורתופד וגם על ידי רופא נוירולוג ולבצע בירור הדמייתי כגון צילון עמוד שדרה ואולי אף CT. על כך יוחלט על ידי הרופא המומחה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)