גירודים,,, ולחץ

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/09/2005 | 10:59 | מאת: no name

שלום רב, מאתמול בערב התחילו לגרד לי מאוד האזניים מבחוץ - כל האוזן פעם בצד שמאל ופעם בצד ימים, רק חיצוני. זה בא בגלים - וגם היום זה התחיל - פעם או פעמיים בשעה דבר נוסף, לפני מס' דקות התחיל לי לחץ בחזה בצד ימין ככה פתאום נבהלתי, הרמתי ידיים למעלה ולצדדים - לקחתי נשימות עמוקות הלחץ הזה היה קרוב לשתי דקות עכשיו זה עדיין קיים אבל מעומעם יותר, כשאני מזיזה את היד אני מרגישה את זה כל זה במצב מנוחה מוחלט יש לציין שאתמול בערב שחיתי קרוב לשעה וחצי אבל לא זכור לי תנועה יוצאת דופן או תפיסת שריר זה גם לא כאב של תפיסת שריר. אשמח לתשובות

04/09/2005 | 08:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

האוזניים - כנראה דלקת באוזן חיצונית לאחר שחייה הלחץ בחזה קשה לי לענות ללא גיל

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)