סירופ איפקאק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/08/2005 | 21:55 | מאת: בז

ד"ר טל-אור שלום, אני מכינה לי ערכת עזרה ראשונה, בכמה מקומות ראיתי שממליצים שבכל ערכת עזרה ראשונה יהיה סירופ איפקאק, אולם בבית המרקחת לא ידעו מה זה, לאחר הציעו לי תרופה נגד בחילות וכסוף סוף הבינו למה אני מתכוונת אמרו שאין, שלא יהיה ושבמקרה הרעלה אפשר לתת במקום מים עם סבון. הם אף התקשרו למספר בתי מרקחת בעיר והתשובה הייתה דומה עד זהה. מים עם סבון נשמע לי זוועה. שאלתי היא- היכן אני יכולה לרכוש סירופ איפקאק?

18/08/2005 | 10:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בז ראשית נכון מים עם סבון נשמע נורא. ולא ההיתי נותן את זה לאף אחד שנית אין לי מושג איכן אפשר לקנות סירופ איפיקק. השימוש בו נדיר למדי ולכן לא ההיתי טורח לכלול אותו בערכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)