זיכרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/08/2005 | 15:55 | מאת: שיר

שלום ד"ר, אני מקווה שתוכל לעזור לי. אמי היקרה, בת 55 ואני מבחינה באופן ברור לאחרונה כי יש לה אובדן זיכרון וקצת בלבול. היא כיום בשלב גיל המעבר ויכול להיות שזה קשור, אבל אני כל כך מודאגת והכי חשוב לי בעולם שהיא תהיה בריאה ומאושרת. הערתי לה על זה לא מזמן וראיתי שהיא מאשרת וקצת נלחצת מהעניין. אני לא רוצה להעיר לה שוב מבלי שיש לי תשובה עבורה לגבי מה עלינו לעשות ולאן לפנות כדי לבדוק את המצב ולדעת איך לטפל. להתייחסותך אודה מאוד.

15/08/2005 | 11:40 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בעיות זיכרון עם עליית הגיל הינה תופעה ידועה. הרופאים האמונים על בעיות אלו הינם הנירולוגים.יש לפנות אליהם לבדיקה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)