מניגיומה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/07/2005 | 11:29 | מאת: מירב

אובחנה אצלי מניגיומה בבדיקת mri מהו הטיפול הנפוץ ?האם בכל מקרה מנתחים.? המניגיומה נמצאת התעלה האופטית לאיזה אזור במוח זה שייך?מה הסכנות? אילו תופעות יש אחרי הניתוח? האם כל המניגיומות שפירות? אני ממש חרדה אודה על תשובה מהירה..

11/07/2005 | 13:05 | מאת: מירב

מירב כתב/ה: > > אובחנה אצלי מניגיומה בבדיקת mri מהו הטיפול הנפוץ ?האם בכל מקרה > מנתחים.? > המניגיומה נמצאת התעלה האופטית לאיזה אזור במוח זה שייך?מה הסכנות? > אילו תופעות יש אחרי הניתוח? > האם כל המניגיומות שפירות? > אני ממש חרדה אודה על תשובה מהירה.. > > > > >

12/07/2005 | 15:49 | מאת: מירב

אני עדין מחכה לתשובה מי יכול לעזור לי?

24/07/2005 | 12:08 | מאת: מירב

קשה לי לבין מדוע לוקח זמן לקבל פה תשובה חבל אני פורשת

26/07/2005 | 09:02 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מצתער על הזמן הרב. אבל נכון יש להפנות את השאלה לפרום נירוכירורגי. בעקרון מננינגיומה הינה גידול שפיר במוח הניתן להסרה כירורגית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)