כאבים באזור עצם הזנב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/06/2005 | 00:13 | מאת: רבקה

אני בת 17, ומזה חודש יש לי כאבים עזים באזור עצם הזנב כשאני יושבת וקמה מתנוחת ישיבה. כמו כן, בחודש האחרון אינני מטילה צואה באופן קבוע, אלא בהפרש של 5 ימים, דבר שלא אופייני לגוף שלי. נערך צילום באזור עצם הזנב אך לא ניתנו לי תוצאות ברורות לכאבים. מה יכולה להיות הבעייה?

27/06/2005 | 22:07 | מאת: לפי דעתי

לפי דעתי זו יכולה להיות דלקת באזור עצם הזנב ואז צריך לקבל טיפול בנרות או במשחה, תלוי בחומרה. או שזו בעיה שקשורה באזור הרקטום - החלק הסופי של המעיים ובשביל זה יש צורך לעשות ברור אצל כירורג/פרוקטולוג שיבדוק אם זה טחורים ואצל גסטרואנטרולוג שיבדוק אם זו דלקת מעי.

28/06/2005 | 10:25 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שיש לך 1. פיסורה 2. פרי אנאל אבסס 3. פלינאודיאל אבסס בכל מקרה יש לפנות לכירורג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)