מחלה ים תיכונית f.m.f

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/06/2005 | 17:46 | מאת: פאני

שלום רב, רציתי לדעת, אם נתגלתה בבדיקת דם שעשיתי , מחלת f.m.f ניתן להיבדק אצלכם ולקבל טיפול תרופתי במקום בתל-השומר?. כמו כן, אני חברה בקופ"ח מכבי. האם הבדיקה כרוכה בתשלום? תודה על הענותכם, פאני

05/06/2005 | 08:13 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בדיקה ל FMF נעשת בתל-השומר. הטיפול לאחר מכן יכול להנתן גם ברמב"ם.

21/04/2006 | 20:15 | מאת: debi28

רוצה לדעת על המחלה יותר

12/09/2006 | 13:55 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 22 ויש לי FMF מחלה ם תיכונית ורציתי לדעת אם אני יכול להיות מטופל בהסרת שיער בלייזר או קרן אור במכונים השונים בארץ??? והאם התרופה שאני נוטל (קולכצין) נמצאת מינון מסוים של אנטיביוטיקה???

31/12/2006 | 22:58 | מאת: ריקי

האם יש תרופה שמונעת לחולטין את המחלה (הרופא אמר לי שכולחיצין זה תרופה לא נגד המחלה אלא מגנה על הכלוית ) מה עם הלידות בעתיד האם זה אמור להזיק או שהכל הולך רגיל?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)