סחרחורות ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/04/2005 | 22:12 | מאת: עדי

לאחרונה אני סובל מסחרחורות אשר מקשות עלי לתפקד. כמו כן אני סובל לאחרונה מעייפות תמידית. בדיקות דם שיגרתיות לפני כחודש בסדר גמור. אוכל, שותה וישן טוב. מה לעשות?

26/04/2005 | 12:44 | מאת: לעדי

פנה לפורום רפואת משפחה .

27/04/2005 | 09:48 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית חזור על הבדיקות. שנית יש לעקוב אחרי לחץ הדם ושלישית למרות ההרגשה שהינך ישן טוב כדאי להתיעץ עם מרפאת שינה

28/04/2005 | 18:14 | מאת: עדי

בשנתיים האחרונות סבלתי מהתקפי חרדה. לא מוכר לי תופעת הסחרחורות. כשאני נוטל כדור הרגעה (לוריוון) התופעה נחלשת אך העייפות גוברת. מהי יכולה להיות הסיבה לכאבי הראש?

28/06/2005 | 20:29 | מאת: רפי

ד"ר שלום. לפני כארבעה חודשים התחילה תופעה של אי יכולת להירדם לחלוטין. מאז אני לוקח כדורי שינה וכמדומני שהמינון עולה ומזה ברור שבשלב מסוים גם זה לא יעזור כי אסור לקחת מינון גבוה וגם ככה זה לא הדבר הטוב ביותר. הבדיקות השגרתיות תקינות. מה עושים?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)