ילדה מתוקה חולה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2005 | 21:56 | מאת: לילי

האחינית שלי סובלת מאנמיה מאוד קשה דיאמונד בלקפן אנמיה. הילדה בת שלוש וחצי ומאז שהיא נולדה היא מטופלת בסטרואידים ובמנות דם.עכשיו הרופא המטפל אומר שיש לחשוב על תרומת מי עצם . אשמח לקבל יותר מידע על המחלה .

29/03/2005 | 11:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין אפשרות במסגרת פורום זה מידע על מחלות שנות שאינן משיוכות לרפואת חרום. אני משוכנע שתמצאי המון חומר באנטרנט על המחלה

31/03/2005 | 09:43 | מאת: א

לילי, תחפשי ב www.google.co.il לפי blackfan diamond ותיעזרי גם בד"ר ציצוביץ בפורום "המטולוגיה" כאן בדוקטורס א

09/05/2005 | 12:10 | מאת: eti558

ללילי בכדי לדעת יותר על המחלה היכנסי לגוגל וחפשי במנוע החיפוש כיתבי עמותת איתן באתר זה יש מידע על ,"מחלות מיוחדות" כאשר תיכנסי יהיה לך הסבר כיצד ניכנסים לפורום כיוון שזה לא כמו בפורום רגיל בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)