מידע על גידול שפיר בראש....

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/03/2005 | 17:43 | מאת: שני

האם לאחר הניתוח יכול הגידול לחזור ?... האם זה תורשתי ?.... אילו תופעות לוואי עלול לגרום הגידול (לאחר הניתוח) ... כאשר הניתוח עבר בהצלחה... אשמח למידע מפורט תודה שני

13/03/2005 | 19:40 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מיכוון שלא סיפקת לי מספיק נתונים קשה לי לענות. ככלל גידולים שהוסרו בניתוח אינם חוזרים באותו מקום . מה שעלול להגרם הוא שגרורה של הגידול שההיתה מיקרוסקופית ובלתי ניתנת לגילוי בזמן הניתוח תיגדל ותתגלה כגידול חוזר. מידע מפורט תלוי בסוג הגידול.

14/03/2005 | 20:27 | מאת: שני

סוג הגידול הוא .... הידרוקון... האם הוא מסוכן ? האם זה יכול לחזור ? מה הסיכונים של המחלה לאחר ניתוח מוצלח??? בתודה שני

03/10/2008 | 11:48 | מאת: עדי

שלום רב! גילו לאחרונה שלאבי יש גידול שפיר, רציתי לדעת מה הגורם להופעת הגידול? האם זה משהו תורשתי? האם זה קשור לכך שהוא נמצא הרבה בשמש? אשמח לקבל תשובה בתודה מראש עדי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)