שימוש בתרופה שעברה תוקפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/02/2005 | 21:36 | מאת: גלית כץ

ד"ר נכבד שלום רב אני סובלת מפסוריאזיס מזה שנים אך בחצי שנה האחרונה חטפתי אותה חזק ברגל ובמשך כל השבוע האחרון ובמיוחד ביומיים האחרונים כף הרגל התמלאה לי פצעים מוגלתיים וכואבים ,אינני ישנה כבר שלושה ימים ולא יכולה לדרוך על הרגל נחתי אך לא מספיק שכן לא רצוי להפסיד לימודים באוניברסיטה לכן מפאת חוסר אונים ובלית בררה השתמשתי בדרמובט וחבשתי את כף הרגל עם שקית ניילון, עברו שלוש שעות וכעת אני מבחינה שפג התוקף של המשחה בשנת 2000 הורדתי את החבישה לאחר שלוש שעות והרגל אדומה אך לא מגרדת וכואבת כמו תמיד האם רצוי או כדאי לפנות למיון- זה בטח לא מקרה חירום? שאלה כללית אם קורה מצב חמור של כאבים חזקים ושום תרופה לא עוזרת במיון בית החולים נותנים מענה לעזרה ראשונה במקרה של פסוריאזיס?? אגב בקופת החולים יש לי תור לרופא עור בעוד חודש- פשוט ביזיון לא יאמן תודה מראש על תשובתך

01/03/2005 | 13:08 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השימוש בתרופה חיצונית שתוקפה פג אינו מזיקה היא אולי אינה עוזרת אך לבטח אינה מזיקה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)