כאבי ראש לא ברורים...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/07/2004 | 18:29 | מאת: טמיר

אני פונה אליכם במטרה לנסות למצוא איזושהי סיבה לבעיה שהתעוררה אצלי לאחרונה. היות ואני חייל כרגע, אין לי זמן רב לגשת לרופא עם הבעיה הזו, ולפני שאני ניגש אליו והרופא הצבאי נותן לי אקמול, אנסה למצוא כאן סיבה לבעיה. במהלך השבועיים האחרונים ואולי קצת יותר אחורה, כל פעם כאשר אני מסובב את הראש שמאלה, בזווית שגדולה מ-90 מעלות, אני מרגיש תחושה של נימול פנימי בתוך הראש, ומתחיל לחוש ערפול הכרה כלשהו. לאחר מכן יש כאב ראש מאוד מאוד חזק שמתפשט ממרכז הקרקפת לשאר הראש... מדובר בכאב כה חזק, שאני מרגיש שאם אשאר בתנוחה הזו עוד שניה, אאבד את ההכרה. כמובן שלאחר מכן, יש סחרחורות למשך רבע שעה ומעלה, חולשה ובלבול. הדבר מאוד מאוד מדאיג, ואשמח לקבל איזושהן עצות או דעות לגבי מה מקור הבעיה. תודה מראש, טמיר.

28/07/2004 | 03:45 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לפי הסיפור שלך יכול להיות שיש בעיה בעמוד שידרה צווארי. רצוי בדיקת נירוכרוג או נירולוג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)