שאלה לגבי חיסון כלבת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/12/2020 | 12:11 | מאת: עומר ג'

היי. היום עשו לי חיסון סביל ופעיל לכלבת השאלה היא האם זה בסדר איך שעשו לי את הזריקות? את החיסון הפעיל עשו לי בזרוע ימין ואת החיסון הסביל עשו לי בזרוע שמאל ובטוסיק. הסיבה היא שהשריטה שבגללה אני עושה את הזריקות נמצאת במצח והם אמרו שאסור לעשות את זה בראש. אז זה בסדר איך שהם הזריקו לי או שעכשיו תהיה בעיה?

שלום, לא מתפקידי לאשר או לבקר טיפולים רפואיים שניתנו. במידת הספק ניתן להתייעץ עם לשכת הבריאות המקומית. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)