בבקשה תשובה במהרה - פטריה רעילה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/10/2020 | 17:27 | מאת: אני

אכלתי פטריות רעילות ואני מרגישה ממש רע. מה אני יכולה לעשות חוץ מללכתת למיון? כבר הקאתי הרבה אבל ההרגשה הרעה לא עוברת https://en.wikipedia.org/wiki/Clitocybe_rivulosa

30/10/2020 | 21:03 | מאת: אני

מעדכנת שלקחתי 5 כדורי פחם (כתוב לקחת אחד לכל 10 ק''ג) עם הרבה מים ועכשיו אני אוכלת דגנים מסוכרים ושוכבת

31/10/2020 | 09:47 | מאת: אני

כשתראה את ההודעות, אודה לך אם תגיד לי מה לעשות. קמתי בבוקר בהרגשה יותר טובה אבל אני עדיין נורא נורא מסוחררת. שתיתי חלב ואכלתי תאנים ועוד פרי (medlar) אבל הסחרחורת נורא חזקה

צריך לגשת למיון. חד משמעי.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)