נשיכה נשיכה נשיכה עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/10/2020 | 04:59 | מאת: תודה לך

למשפחה שלי יש כלב קטן וחביב, לדבריהם מחוסן, כלב ביתי חביב גר בתל אביב כול חיו ננשכתי על ידיו באמצע משחק נשיכה חודרת בעומק בינוני ומדממת שטפתי, הדימום הפסיק, חבשתי עם יוד ובזה זה נגמר האם אני צריך לרוץ למיון? טטנוס? כלבת רק למניעה? אני מרגיש טוב, עבר רק יום

25/10/2020 | 05:05 | מאת: המשך

http://www.up2me.co.il/imgs/87068516.png הנה החתכים מדובר ב2 די שטחיים אך מעט עמוקים מסביב לאחד התפתח באותה מאית שניה של הנשיכה נפיחות סגולה כבתמונה טטנוס קיבלתי פעם אחרונה לדעתי בצבא בגיל 18 היום אני בן 23

שלום, טטנוס אתה לא צריך אם אתה מחוסן מזה 5 שנים. לגבי כלבת יש צורך בהתייעצות עם לשכת הבריאות המחוזית במקום מגוריך, רק הם מוסמכים לענות על כך. הייתי ממליץ על טיפול אנטיביוטי מניעתי באוגמנטין למשך 3 ימים במידה ואין רגישות לפניצילין.ֿ כל טוב

26/10/2020 | 14:59 | מאת: המשך ברשותך- תודה

לא לקחתי עד עתה אתחיל לקחת אוגמנטין למשך 3 ימים מעדכן שעברו 48 שעות, הנפיחות ירדה ב50 אחוז הפצע בשלבי הגלדה מתקדמים וסגירה טבעית והתחושה הכללית טובה למעט רגישות במגע באזור בפצע האם כול אלה מעידים על סימנים חיובים? או שזיהום/מחלה לא קשור למצב החיצוני של הפצע מצב כיום http://www.up2me.co.il/imgs/45915464.png

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)