שאיפת חומרי ניקוי, אשמח למענה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/07/2020 | 19:15 | מאת: טליה

שלום ד"ר, אתמול שפכתי כמות נכבדת של ג'ל אקונומיקה בתוך המקלחון וברוב טיפשותי (ובעיקר מחוסר ידיעה ומאי קריאת הוראות היצרן) שפכתי מעליו ג'ל לניקוי אסלות... לאחר מספר שניות נוצר ריח חזק מאוד ובלתי נסבל של כלור, מיהרתי וסגרתי מיד את דלתות המקלחון אך הריח לא עבר וחשתי מחנק וצריבה בעיניים. מיהרתי שוב לפתוח את המקלחון והדלקתי את הברז ושטפתי מיד את כל החומרים, משהו שלקח בערך 10 או 15 שניות...כעת יום למחרת (עברו 24 שעות) אני מרגישה צריבה קלה ביותר בנשימה לאחר שאיפת הרעלים... האם ייתכן שנגרם נזק ריאתי? או חלילה כוויה? לא הלכתי להיבדק כי אני חשה דיי בסדר רק חוששת מנזק עתידי שאולי יכול להיגרם...עליי לציין שהמקלחת לא מאוד מאווררת קיים חלון שפונה לכוך... אשמח למענה האם עליי לגשת לטיפול רפואי או שזה תלוי הרגשה? מאוד חוששת מהמקרה גם עקב הקורונה תודה רבה!!!

שלום, במידה ובסך הכל מרגישה בסדר אין צורך בפניה לבדיקה רפואית כי אין מה לעשות מעבר להשגחה. הסבירות לנזק עתידי נמוך מאוד מאוד. כל טוב

06/07/2020 | 22:26 | מאת: טליה

תודה ד"ר על המענה, היום כמעט 5 ימים אחרי עדיין מציק לי בגרון בעת נשימה וזה מלווה גם בשיעול יבש לסירוגין, האם זה נורמלי? חוששת מאוד גם בשל הקורונה. תודה!

12/03/2024 | 15:07 | מאת: קטיה

שלום אני ביום שישי היתי בעבודה ובעבודה שטפו מחסן עם אקנומיקה וכנראה שאבתי את אדים שלו אני מספר ימים עם חום גבוה ובנוסף כאבי עצמות וכאבי גרון מגריש לי נפוח וטעם בלתי נסבל אם אני צריכה לגשת למיון?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)