חום 37.7 וכאבים בגב תחתון וקצת מותניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/06/2020 | 15:02 | מאת: תמי

יש לי חום 37.7 היום כול השבוע גם היה לי פחות חום וכאבים במותניים וגב תחתון עשיתי בדיקת שתן ראו לייקוציטים נתנו לי אנטיביוטיקה למשך 5 ימים -ביום ראשון אני אמורה לסיים את האנטיביוטיקה האם לחכות ליום ראשון תוצאות תרבית??? וגם הרופא נתן לי אולטרסנד כליות האם הוא צודק הרופא המטפל? אם יש חום כנראה כתוצאה מאנטיביוטיקה לא מתאימה??? ולחכות לתרבית ואין טעם ללכת ולגשת למיון ? תודה

תמשיכי את האנטיביוטיקה, ותבררי תרבית. ייתכן גם שאת סובלת מסם וירוס ולא דלקת בשתן.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)