יציאה של הרקטום - האם תקין?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/06/2020 | 12:54 | מאת: אאא

שלום, אתמול בלילה התחילו לי שלשולים. כרגע המצב יותר טוב אבל עדיין יוצא כל מה שאני מכניסה. הבוקר שהלכתי לשירותים הרגשתי שמשהו לא כשורה וכשהסתכלתי עם מראה ראיתי שיצאו לי כמה סנטימטרים מהרקטום. מיד דחפתי אותו חזרה פנימה עם נייר טואלט. האם זה נורמלי? אני בת 32 זה קרה לי 3 פעמים בעבר ובבדיקה שעשו ראו שהכל תקין מבחינת השרירים באגן

אומנם לרוב זה מתרחש בגילאים מבוגרים, אבל Rectal prolaplse יכול להופיע בגילאים צעירים מסיבות שונות. תפני לכירורג פרוקטולוג. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)