האם זו כמות חריגה בגיל 22

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/05/2020 | 14:57 | מאת: ליאור

אובחנתי עם זיבה וכלמידיה לפני 4 חודשים וקיבלתי טיפול 1 גרם זריקה רוצפין ו1 גרם אזניל דרך הפה וגם 2 גרם פלגיל לטריכומנס לצערי , יצאנו טיפשים ולא טיפלנו בבת הזוג. ולאחר 4 חודשים שוב נדבקתי ושוב טיפול זהה אני ממש חושש שאני מזיק לגופי עם כאלה כמויות אנטיביוטיקה בחצי שנה . האם מדובר ביחס לעולם הרפואה בכמות ״חריגה״ לגוף בחצי שנה? כזו שאולי שווה להמתין קצת לפני שנוטלים שוב או שזה סתם בדמיון שלי מרגיש הרבה ולא מדובר בככ הרבה הלכה למעשה אציין שאינני רגיש לשום דבר מהתרופות הללו ובפעם שעברה שנטלתי אותם לא חוויתי אי אלו תופעות לווואי

המינןנים הנ"ל בסדר למחלה והם נחשבים לנמוכים יחסית. אין לך ממה לחשוש.

17/05/2020 | 04:08 | מאת: שאלה נוספת ברשותך

שאלה נוספת ברשותך. האם ידוע לך לאחר כמה זמן מחלות אלו אמורות להעלם בטיפול נכון? עברו 72 שעות. עדיין יש הפרשות (לדעתי קצת פחות בכמות) ועדיין שריפה בינונית בעת מתן שתן האם זה כבר היה אמור להתרפא ? או שזה אמור לקחת שבוע ואפילו יותר? (התרופה בכלל נשארת בדם זמן כזה אחרי שהוזרקה פעם אחת?) תודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)