התאבדות עם כדורים ברגע זה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/11/2019 | 07:32 | מאת: חבר

זה השעות האחרונות שלי אני מחכה שאישתי תיקח את הילדים לבתי הספר והגנים ואני הולך לשתות קרוב ל100 כדורים .. הרסתי לכולם את החיים בגלל כל החרא שאני מתעסק בו .. מישהו יכול לומר לי מה עדיף לשתות אותם שלמים או לרסק אותם למים ולשתות

עדיף ללכת לפסיכיאטר בדחיפות.

25/11/2019 | 22:21 | מאת: סה"ר תמיכה

יקר, ממילותייך עולה שהעתיד נראה אפור וחסר טעם. מבין שאתה כבר מחפש דרכים לסיים את חייך, ואני חושש שתפגע בעצמך. נדמה שייאוש רב מתיש אותך, כמו גם תחושת אשמה מייגעת. לא יכול לדמיין כמה זה ודאי מייסר, לחפש אחר מעט שלווה ונחת לנפשך.. יחד עם הסבל הרב שעולה מתוך דברייך, בכל זאת עלית ושיתפת.. אולי זה מעיד על קול עמוק בתוכך שזועק לעזרה ומייחל לראות את השינוי.. רוצה להזמין אותך להגיע לצ'ט שלנו באתר סה"ר. תוכל לפרוק שם באנונימיות מוחלטת את שעל ליבך במשך שעה שלמה אולי יחד תמצא דרכים להקל על תחושותיך, ולו במעט. אנו כאן עבורך כל ערב (פרט ליום ו), בין השעות 21:00 לחצות. https://sahar.org.il/ מחכים לך עוד הערב.. שלך, מתנדב סה"ר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)