בדיקת שתן לתרבית שנעשתה במיון רמב"ם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/10/2019 | 18:57 | מאת: יעקב41

שלום, בשבוע שעבר בתאריך 7/10 הייתי בחדר מיון רמב"ם ולקחו ממני שתן לתרבית ואמרו שיגיעו התוצאות אחרי 4-5 ימים. רציתי לדעת למי לפנות והאם אוכל לעשות זאת במייל כי אני סובל מקשיי נשימה עקב מחלת ניוון שרירים שמקשה עליי לדבר.

יעקב שלום, עקרונית דרך רופא המשפחה. אך כעת יש דרך להכנס לכל המסמכים הרפואיים שיש לך ברמב"ם לרבות בדיקות המעבדה דרך אתר האינטרנט של בית החולים. אישית לא זוכר בדיקות איך אבל תכנס לאתר ותבדוק, אם תהיה בעיה תכתוב. כל טוב

15/10/2019 | 18:52 | מאת: יעקב41

ערב טוב דוקטור חוסאם, אני לצערי לא מוצא איפה באתר של רמב"ם אפשר לבדוק תוצאות בדיקות המעבדה. העניין מעט דחוף כי אני סובל כבר שבועיים מחום סאב פיברלי (בין 37.2 ל37.5) ומטופל באנטיביוטיקה בגלל חיידק סטרפטוקוק בגרון

תכתוב את האימייל שלך או תשלח לי אותו ומחר אני אבדוק לך

16/10/2019 | 19:55 | מאת: יעקב41

תודה רבה דוקטור חוסאם, אני מאוד מעריך את זה! המייל שלי: [email protected]

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)