חבל שאין מענה ..........כמו שצריך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2019 | 13:32 | מאת: נועה

תודה על המענה אבל עדיין לא מסופקת השאלה שלי פשוטה הבנתי שחוסר בחומצה פולית יכולה לנבוע מחוסר ספיגה בעיקר שאלתי האם זה גם יכול להיות מסרטן ? ומה עליי לבדוק ? האם בסרטן יש עוד בדיקות שהיו צריכות להיות לא טובות חוץ מחוסר בחומצה פולית או שאין קשר האם אני צריכה לבדוק מהיכן החוסר או פשוט לקחת את התוסף שנתן לי הרופא ולשתוק ?? אני גם מאוד חלשה הרופא שלי לא נותן לי מענה לשאלות אלו שוב בגלל שאני חרדתית האם להמשיך בירור במקום אחר ?

נכון, אין מענה כי זה לא הפורום המתאים, זה פורום כשמו הוא, פורום רפואה דחופה, לעתים יש מענה לשאלות שאינן בתחום הרפואה הדחופה כאשר התשובה קצרה יחסית. חוסר חומצה פולית יכול להיות עקב סרטן, לא שכיח אבל קיים, האם כל חוסר חומצה פולית מחייב בירור לסרטן? לא. זה תלוי בגיל, אורח חיים, היסטוריה משפחתית, גורמי סיכון אחרים... בגלל שהנושא מורכב פורום רפואה דחופה אינו יכול לתת מענה כמו שצריך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)