אודה לעזרתכם הדחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/06/2019 | 09:13 | מאת: מאיה

אני חושבת שעשיתי טעות נוראית.. יש לי פצע פתוח כבר חמישה חודשים וחיברו אותי לוואק לפני שבועיים. נכנסתי לבריכה ציבורית אתמול לעשר דקות לא יותר.. החבישה היתה עליי והיא אמורה להיות אטומה והקפדתי שלא ייכנס מים לצינור שמחובר לפצע ולמרות זאת כנראה נכנס כי כשהתחברתי למכשיר שוב המכשיר צפצף. אחרי זה האזור התחיל לשרוף לי.. הורדתי את החבישה אתמול בערב כי הרגשתי נורא וכל הלילה שריפה וגרד.. איך אפשר להקל? לא ידעתי שאסור אחר כך קראתי שזה יכול לגרום לזיהומים. אין סיכוי שאני אומרת לאחות או לרופא שעשיתי את הטעות הטיפשית הזו... הם לא יאהבו את זה.

מאיה, למרות אי הנעימות יש צורך בפניה לצוות המטפל בפצע שלך. יש צורך בבדיקת סימנים זיהום מקומי והחלטה על המשך הטיפול. אין לך מה להתבייש או להיות באי נעימות, טעויות קורות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)