כאבים בכתף ימין.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/05/2019 | 18:33 | מאת: לילך

שלום, לאחרונה יש לי כאב בעת נשימה עמוקה בכתף ימין. הכאב מתחיל בחזה הימני, ויולה למעלה עד לכתף, ואפילו מסביב לאוזן. אציין, כי לפני מספר חודשים נפלתי על מכשיר כבד, וקבלתי מכה מאוד חזקה גם ברגל וגם באזור הבטן. ברגל יכולתי לראות שהיה לי שטף דם מאוד משמעותי וגדול, שעבר אחרי הרבה מאוד זמן. מה יכול להיות הכיוון, ואיזה בדיקות עלי לעבור? תודה מראש על תשובתך.

לילך שלום, הכאב יכול לנבוע ממספר סיבות כאשר אחת השכיחות שבהם זה כאבים ממקור של שרירי בית החזה או הצלעות לאחר חבלה. בכל מקרה יש צורך בלקיחת הסיטוריה רפואית אישית על מנת לאמוד את הצורך בלהתקדם לעוד בדיקות רפואיות כגון צילום חזה ואחרים. זה תלוי בגיל, במחלות רקע ובעוד מספר גורמים, לכן ההמלצה היא לגשת לרופא/ת המשפחה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)