שלום בן 33. עכשיו בחול. לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/03/2019 | 18:41 | מאת: מתן

בן 33 יש לי חולשות כבר שנה כמעט עשיתי קצת. בדיקות .תקין. אתמול בצהרים הלכתי ברחוב לפתע הרגשתי סחרחורת . לא העולם מסתובב. אלא סחרחורת פנימית. מייד באותו רגע פחדתי ליפול. התיישבתי הרגשתי שהרגליים והידיים רועדות לי . ואחרי 5 דק זה עבר. יש לציין שאני חרדתי ממחלות . רציתי לשאול מה זה יכול להיות. יכול להיות קשור לאי ספיקת לב? בגלל החולשות שלי. אני לא יודע מה לעשות

התלונות לא סציפיות וסחרחורת כזאת יכולה להיות מהרבה סיבות אך גם מסיבות של סטרס ולחץ נפשי. לא נראה שבגילך ולפי התיאור התלונות משניות לא"ס הלב. בכל מקרה קשה מאוד לתת עצות דרך פורום למקרה הזה. יש לגשת לרופא המטפל.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)