נזק לגוף. כדורים ואלכוהול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2019 | 18:02 | מאת: אוהד

שלום, רציתי לדעת מה מסוכן יותר לגוף - אלכוהול או כדורים פסיכיאטריים. אלכוהול- וודקה, בירה, וויסקי 4-5 פעמים בשבוע כדורים פסיכיאטריים- ציפרלקס / לוסטרל / למיקטל / סרקוול , באופן קבוע .. וכדור שינה כל לילה (בונדרומין / סטילנוקס ). ברור לי ששתי האופציות מסוכנות לגוף (כבד, לב, מוח, כליות וכו׳..) השאלה שלי- מה מבין 2 האופציות (אלכוהול/כדורים) מהווה סכנה יותר גדולה לגוף תודה

שלום, הפורום מיועד לשאלות בתחום הרפואה הדחופה, השאלה אינה נופלת בתחום. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)