בלינגולה-................

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/03/2019 | 15:15 | מאת: איתן

בבדיקת CT שנעשתה במסגרת מיפוי לב עם חומר נגודי במכון לרפואה גרעינית נמצא ואני מצטט "במרכיב ה - CT של ההבדיקה, המדגים את בית החזה בצורה חלקית ואינו אבחנתי, מודגמת הצללה כתמית סמיכה בקוטר 15 מ"מ בלינגולה" . מה המשמעות הרפואית של הכתמית הסמיכה בגודל של 15 מ"מ בלינגולה?

יכול להיות מספר דברים, אך העיקר בהם שיש לשלול זה תהליך גידולי במיוחד אם אתה מעשן. הייתי ממליץ על CT חזה פורמלי מלא ולהמשיך להתקדם בהתאם לתוצאות בבדיקה הזאת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)