כאבי גב תחתון חזקים לאחר תקופת מחלה מלווה בשיעולים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/02/2019 | 01:20 | מאת: נוי

שלום! אני בת 20, לפני כחודש סיימתי שבועיים וחצי שהתחילו בחום גבוה והמשיכו בצינון ושיעולים. רופא המשפחה נתן לי מרשם לקודיקל לחמישה ימים ומצב השיעול הוקל משמעותית. לפני כשבוע וחצי שוב חזרו השיעולים באופן מטריד שמפריע להירדם בלילה ובמשך יומיים התעוררתי מספר פעמים משינה בשיעולים חזקים שלא פסקו עד הקאות אוכל שוב ושוב. כרגע המצב השתפר, אני כבר לא מקיאה אבל נשארתי עם ליחה ומעט שיעולים. כל זה רקע מקדים - הבעיה היא שיש לי כאבים ממש חזקים בגב התחתון בעיקר במעבר בין ישיבה ושכיבה, בשכיבה עצמה וכמובן כשאני משתעלת. אשמח לדעת אם זה משהו לגיטימי אחרי מחלה או לא ואם לא מה לעשות. תודה רבה!

נוי שלום, זה בהחלט הגיוני, קרוב לוודאי שזה ספאזם של שרירי הגב משני לשיעול הממושך שהיה לך. בגילך ולפי התיאור הסבירות לבעיה גרמית בחוליות מאוד נמוכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)