כאבים נוראים בצלעות ובשרירים בצד ימין מהבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/01/2019 | 00:16 | מאת: דינה

אחרי שיעול לשבועיים נגרם לי כאב לא נסבל בצד ימין מהגוף .עשיתי צילום ריאות בצילום הריאות נקיות השיעול נגמר והכאב הולך ומחמיר בכל תנועה ובנשימה כל יום אני מקבלת זריקה נגד כאבים האם יש תרופה שתוכל לעזור לי אני בת 36 .הרופא אמר שהכל נגרם מהשיעול ונתן לי כדורים ארקוקסחה 90mg

שלום דינה, במידה ולא בוצע צילום חזה ונשללה פתולוגיה בבית החזה אז קרוב לוודאי הכאבים משניים לשיעול, ייתכן גם שיש שבר ללא תזוזה באחת הצלעות ולכן הכאבים כל כך עזים. יש להתחיל טיפול בארקוקסיה, במידה ועדיין לא עוזר לעלות מדרגה בטיפולים האנלגטיים לטיפול יותר חזקים. החלמה מהירה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)