צרה נוראית כאבי ראש בעיות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/12/2018 | 12:20 | מאת: אלון

שלום אני בן 25 סובל מכאבי ראש חזקים חרדות פחדים פוביות לחץ חוזר אני לא יןדע עם יש לי בעיה פסיכאטרית או נירולוגית אולי עלי לעשות mri שיחפשן אצלי מחלןת? או שזה פסיכאטרי? אני לא יודע מה לעשות מפחד לאבד את שפיותי למי לפנות?

אלון שלום, נראה לי שזו לא הפעם הראשונה שאתה שואל שאלות בסגנון הזה בפורום כאן, אני חוזר על המלצתי הקודמת ומציע לך לגשת לבדיקה של פסיכיאטר והוא יפנה אותך לטיפול המתבקש, בין אם תרופתי או קוגנטיבי-התנהגותי או שילוב שלהם.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)