נפיחות בכל הגוף בתקופת זמן מאוד קצרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/11/2018 | 11:35 | מאת: NOT_FOUND

אתמול לאחר שנת צהריים התנפחו לי שתי הרגליים באיזור הקרסול וגב הרגל דבר שנראה כמו בצקת היום בבוקר לאחר שנת לילה ארוכה התנפחו לי גם הפנים במיוחד באיזור הסנטר כאילו לבשתי חליפת שומן ויחד עם זאת התנפח לי גם הגרון ויש קושי בבליעה (חשוב לציין שלא כואב בכלל רק קשה לבלוע כי מרגישים את הנפיחות) לפני כשבועיים אובחנתי בברונכיט ונטלתי ברונכולט סירופ ואנטיביוטיקה סירופ למשך כ 10 ימים והפסקתי איתם ביום ראשון האחרון לאחר הפסקת הטיפול החל אצלי גירוד מסיבי בכל הגוף שעבר רק לאחר נטילת N אלרגיה של לייף. ממה זה יכול לנבוע?

שלום, לפי התיאור זה בהחלט יכול להיות אחד מהביטויים של אלרגיה. בנוסף לכך, זה יכול להיות ביטוי של תגובה לתרופות שאינה אלרגית קלאסית. במידה ועדיין סובל מבצקת משמעותית, במיוחד נפיחות בגרון ותחושה של קושי בבליעה, יש להבדק בדחיפות על ידי רופא לצורך הערכת דרכי נשימה, כמו כן בדיקות דם במיוחד לתפקוד כלייתי ומלחים שונים. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)