עזרה בנוגע ..... ל*****.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2018 | 15:28 | מאת: מאור

שלום ..בן 19 וחצי ברקע ידוע על GOUT AR Akoti., יל"ד לא מאוזן, אטריאל טכיקרדיה. מספר שבועות של דחיית מועד ביצוע אבלציה בעקבות דלקת בשתן,ואז דלקת ריאות , ועכשיו החמרה בדלקת מפרקים אשר חלה התקף כעת במהלך עובדתי נציג בהוט כעת חש כאב מציק בגב תחתון ימין המלווה בהקרנה לבטן תחתונה ימין למפשעה ימין.. האם כאב כזה מצדיק פנייה למלר"ד? הכאב חזק אך יכול לעבוד איתו...

13/08/2018 | 04:32 | מאת: אלון

פסיכאטר יכול לעזור לך

13/08/2018 | 18:10 | מאת: מאור

אלון תגובה מיותרת לחלוטין. נבדקתי במלר"ד קיהלתי נמצא שאני סובל כעת מדלקת בדרכי שתן הכוללת דלקת הכליה חל טיפול באנטיביוטיקה .

החלמה מהירה. לא הספקתי לענות לך בזמן.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)