כאב ותחושת צריבה בעור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2018 | 15:21 | מאת: רועי

בימים האחרונים יש לי כאב וכן תחושת צריבה בעור באזור בית השחי (לא בחלק של היד אלא בחלק של בית החזה). אין אודם, אין שום סימן חיצוני. זה פשוט כואב, וגם כמובן כואב במגע. אין לי מושג אם יש קשר, גם באזור קטן בקרקפת יש לי כאב דומה. כואב בכלל, וכואב יותר במגע. אין נפיחות ואין סימנים כלשהם מה זה יכול להיות? ומה ניתן לעשות? תודה

יש לגשת לרופא המטפל. הבעיה הינה ללא דחיפות רפואית ומתאימה לטיפול של רופא המשפחה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)