פציעה שטחית מחוט ברזל חלוד, אצבע נפוחה יום אחריי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/04/2018 | 11:27 | מאת: ש

היי. נפצעתי פצע דיי שטחי במפרק של האצבע האמצעית מחוט חלודה. ירד הרבה מאוד דם, והתנפח מעט. שטפתי את המקום והפעלתי לחץ להםסקת הדימום. עברה מאז יממה ולא חל שיפור, האצבע מעט נפוחה כך שאני לא יכולה לסגור את היד עד הסוף, מעט כואב, והמקום מעט חם. מתי אני צריכה להתחיל לדאוג?

שלום, עקרונית יש צורך לבדוק תחושה בקצה האצבע מבחינה סנסורית. במידה ועדיין נפוח יש לגשת לבדיקת רופא לצורך הערכת הצורך בטיפול אנטיביוטי כמו כן הערכת הצורך בחיסון נגד טטנוס. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)