דם בקיא אחרי הקאה יזומה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/04/2018 | 18:39 | מאת: ניקול

שלום רב... לפני חודש בערך אכלתי יותר מדי ואני סובלת מבולימיה לפעמים לא תמיד... בכל אופן הכנסתי אצבעות בשביל להקיא ובסוף כשהרגשתי שמשהו תקוע התאמצתי יותר מדי ויצאה לי קצת דם מהול ברוק או ליחה... מאז מפחדת להקיא מצד אחד זה יצא לטובה שיצא דם ונבהלתי...אבל מצד שני התחלתי לחשוב על הגרוע ביותר שאולי חלילה יש לי סרטן..אני מפחדת ללכת להיבדק... אין לי כאבי בטן..התאבון שלי בריא מאוד..אוכלת הכל..אין צרבות ואין ירידה במשקל אני בת 33.... אשמח לייעוץ

היי ניקול, לפעמים כאשר מתאמצים בהקאה או אחרי הקאות תכופות נקרעות נימיות ורידיות קטנות בוושט וגורמות למעט דם בהקאות. בדרך כלל ממצא זה לא מדאיג. יש להתייעץ עם הרופא/ה שלך לגבי הצורך בביצוע גסטרוסקופיה, אך באופן כללי אין לך מה לחשוש.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)