האם יש קשר בין עישון לבין דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/01/2018 | 01:16 | מאת: מיקי

שלום, האם השאיבות שעושים לאחר פיום קנה משפרות לטווח הארוך את הריאות?, האם הם למעשה מנקות את הריאות של אדם שעישן? האם יש קשר בין עישון לבין דלקת ריאות? אבי חלה בבית החולים, בעבר סבל מבעיות נשימה, האם יתכן שזה מוירוס או שבכל מקרה היה יכול לחלות, הוא עישן בעבר ועדיין עישן בשנתיים האחרונות אם כי פחות.מחכה לתשובתכם, תודה רבה

מיקי שלום, אנסה לענות על חלק מהשאלות למרות שאינן בתחום הפורום. השאיבות לא משפרות לטווח הרחוק את הראות ולא מנקות ריאות של אדם מעשן או עישן. בוודאי שיש קשר בין עישון לדלקת ראות, עישון מעלה סיכון לדלקות ריאה ומגביר את חומרתן. החלמה מהירה לאבא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)