בליעה של סד לילה עשוי סיליקון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/12/2017 | 06:54 | מאת: קובי

הרכבתי על שיניי העליונות סד לילה למניעת חריקת שיניים בבוקר שהתעוררתי לא מצאתי אותו על שיניי חיפשתי מתחת למיטה על המיטה עצמה אך ללא הועיל החשד שלי הוא שבלעתי את הסד האם זה מסוכן ?האם זה דורש התערבות רפאית כלשהי?

קובי שלום, קשה לי להאמין שניתן לבלוע את הסד הזה ולא להרגיש כלום, בטח לא בזמן שינה. אם אתה מרגיש רגיל, בלי קוצר נשימה, בלי שיעול או הרגשת גוף זר בצוואר אין לך מה לדאוג. אם אתה מרגיש אחד ממה שאמרתי יש לפנות למיון. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)