דחוף כאב גרון חזק לא עובר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/08/2017 | 18:24 | מאת: אלון

כבר כמה ימים יש לי כאב גרון חזקק חוסר יכולת לנשום תקין עקב הגירוי בגרון האף סתום הרופא רשם לי אנבטיוטיקה אולם אין שיפור . מה עלי לעשות? אני מרגיש אמבלנטיות קשה מצבי קשה יש לי ליחה ירוקה צהובה ועכשיו אני מרגיש יובש בגרון עזרה בבקשה בהקדם

אלון שלום, נשמע שאתה סובל ממחלה וירלית של דרכי נשימה עליונות, על כן האנטיביוטיקה לא עזרה. אין הרבה מה לעשות מלבד להמתין עד יעבור זעם. ניתן להשתמש בכדורי מציצה להקלה על הגרון למיניהם, לשתות משקאות חמימים. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)