כאבי ראש רגליים סחרחורות..

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/08/2017 | 17:57 | מאת: דניאל

יש לי כאבים ברגל קצת מתחת למותניים ברגל ימין וזה מלווה עם כאב בברך בכאב חד יש לי בנוסף סחרחורות כאב ראש ומידי פעם בחילות לדקה בערך ואז זה עובר אני לא יודעת אם זה קשור אני בת 13 והיה לי לפני שבועיים שלשולים למשך שבוע 4 פעמים ביום ויש לי לחץ דם גבוה קצת כשאני עומדת סליחה שאני שואלת את אותה שאלה פשוט היה לי להוסיף עוד פרט קטן אני ירדתי גם במשקל במשך חודשיים וחצי בערך 3-4 קילו

שלום, את מציגה מכלול בעיות שקשה לתת אליו מענה במסגרת פורום אינטרנטי. יש לגשת לרופא המטפל לצורך ראיון רפואי מקיף, בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)