נטילת ויאפקסxr ומוקיספן וקארין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/07/2017 | 16:20 | מאת: גלית

שלום ד״ר. אני נוטלת ויאפקסxr 150 mg עקב חיידק בקיבה אני נוטלת קארין500mg פעמיים ביום ומוקסיפן500mg פעמיים ביום בשילוב אומפרדקס כבר שבוע. לפני יומיים התחלתי להרגיש מן אי שקט פנימי. האם יש קשר?

גלית שלום, הטיפול ב VIEPAX )VENLAFAXINE יכול לגרום אצל אחוז מסוים מהחולים לתחושה של אי שקט פנימי, הטיפול ב- KARIN (CLARITHROMYCIN( מעלה את האפקט הטיפולי של וויפאקס. הייתי ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שהמליץ על הטיפול לצורך הפחתת מינון והעלאה הדרגתית לאחר סיום הטיפול בקארין. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)