שטף דם בשתי העיניים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/06/2017 | 13:53 | מאת: רוני

שלום, אני שלושה שבועות אחרי ניתוח תיקון פזילה בשתי העיניים. לפני שבוע ויום התחילה לי דלקת בעיניים (התבטאה בעיניים סגורות, דקירות והפרשות). חמישי שעבר הייתי אצל רופא עיניים שאמר שהכל סביר כי אני רק שבועיים אחרי ניתוח. התעקשתי שיבדוק- בדק לי עין אחת בלבד ואמר לי לשים טיפות ומשחה. הרגשתי קצת זלזול בבדיקה שלו ושהוא לא מאמין לי. הוא רק אמר שיש לי טיקים לא רצוניים בעין שמאל וזה מוזר (שבוע אחרי הניתוח גם היתה לי חוסר תחושה בחצי מהפנים). הטיפות והמשחה שהוא הביא עוזרות לרכך את העין אבל הדקירות וההפרשות נמשכות.. יש לי שטף דם מהניתוח שעד שבוע שעבר הלך וקטן.. ובימים האחרונים הוא הולך וגדל ועכשיו כמעט מגיע לאישון. חצי מהעין כבר עם שטף דם (וזה מחמיר עוד ועוד). לא הצלחתי לדבר עם המנתח ולשאול אותו האם זה תקין. אני מרגישה שמאחרי הניתוח אין לי אדם מקצועי להתייעץ איתו וזה מתסכל... האם לפנות למיון עיניים? אני מודאגת ומפחדת מנזק ! תודה

אומנם מענה מאוחר, אבל כן הייתי ממליץ על פניה למיון עם עדיפות לפניה למיון של בית החולים בו נותחת. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)