ירידה מהירה במשקל,,,

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/04/2017 | 07:20 | מאת: שושי

ממה יכולה לנבוע ירידה מהירה במשקל ומבלי להתכוון? ירדתי 11 קילו בשבועיים בשבועיים האלה הרגשתי יותר רעבה ולדעתי גם אכלתי יותר בגלל הרעב ובכל זאת ירדתי. עכשיו אני שוקלת 72 (רחוק מלהיות רזה)

שושי שלום, קיימות סיבות רבות לירידה לא רצונית במשקל בין אם זה סיבות הקשורות במערכת ויסות ההורמונים בגוף, במערכת העיכול, בסיבות נפשיות ועוד סיבות רבות אחרות. הגיל של המטופל הוא גורם חשוב במידת הבירור שיש לבצע. יש צורך בלפנות לרופא המטפל לצורך לקיחת היסטוריה רפואית ותשאול יסודי ולאחר מכן בדיקות דם ןהמשך בירור בהתאם. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)