הרעלת קיבה חריפה עקב בליעת טלק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/04/2017 | 13:58 | מאת: רותם

לפני כיומיים בננו בן 20 ציחצח את שיניו בשגגה במברשת שינים שהיתה מלאה בטלק נגד פיטריות ברגלים. זמן קצר לאחר מכן התחיל להקיא ולשלשל באופן חריף. מאז ההקאות פסקו אבל השילשול החריף עדיין ממשיך. שאלות: האם ניתן לייחס את מצבו לעניין הטלק. ואם כן כיצד צריך לטפל במצבו. תודה

רותם שלום, בליעה של טאלק יכולה לגרום לבחילות והקאות שבד"כ חולפות ספונטנית ללא בעיה משנית. חשוב לדעת גם האם האבקה הכילה טאלק בלבד או שבנוסף לכך יש גם תכשיר אנטי-פטרייתי. מה שאני מציע זה להתקשר למרכז הארצי למידע ברעלים בטלפון- 04-7771900 ולבקש את ייעוצם אך חשוב שהתכשיר הספציפי יהיה בידיים שלכם לצורך מענה על השאלות. הקו פתוח בכל שעות היממה. כל טוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)