אהבה דכאון לחץ פחדים ומעמסה נפשית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/03/2017 | 19:40 | מאת: שי

אני אדם מבוגר שנשוי+.אני אוהב אהבתי אישה אחרת .אך האחרת אמרה שבאם לא אעזוב את אשתי היא תתרחק ממני כי רוצה בי לעצמה.דבר זה גורם לי ללחץ אדיר פחד ודכאון.עד כדי מחשבה על התאבדות. בעבר חויתי ניסיון התאבדות זו האמת.

30/03/2017 | 20:45 | מאת: סהר תמיכה

שלום שי יקר אני מבין שאתה מרגיש ממש לכוד, חסר אונים.. שבעצם אהובתך מעמידה אותך במצב בלתי אפשרי, מאלצת אותך לוותר על משהו - או על המשפחה והילדים שאתה אוהב, או עליה.. ואני מבין שההתלבטות הזו קורעת אותך מבפנים, מייסרת אותך מאד, עד כדי כך שאתה מרגיש שהמחשבות האובדניות חוזרות לך, ואתה מבוהל וחושש שתישבר ותנסה שוב להתאבד.. שי יקר, אני מניח שאם כתבת את השאלה בפורום הזה אתה בעצם שואל אם לפנות למיון, כי אתה מרגיש ממש על הקצה, ממש על סף מוות.. ואם ככה אתה מרגיש אז לדעתי כן, חשוב שתפנה לעזרה.. אם תרצה להתלבט קצת יותר, אולי לאוורר טיפה את הרגשות, את הלחץ והפחדים - תוכל גם להגיע אלינו לסה"ר, יש לנו צ'ט שפתוח בכל ערב בין תשע לחצות ואתה מוזמן בחום להגיע, לספר על הדילמה, על הפחד הגדול שלך מאובדן של אהובתך, ואנחנו נשתדל להקשיב ולהיות לצידך, להכיל בלי לשפוט - אולי נוכל קצת להקל ואולי גם נוכל לחשוב איתך יחד לאן ואיך לפנות לעזרה.. שלך מתנדב סה"ר http://www.sahar.org.il/

שי שלום רב, קודם כל אני ממליץ לנסות להרגע ולנסות לקחת פסק זמן מהמחשבות הטורדניות, אולי לפתוח את הלב למישהו זר שאתה לא מכיר, הוצעה הצעה למעלה מעמותת סהר, לדעתי שווה לנסות אותה. מצד שני, אם המחשבה בעניין ההתאבדות לא חולפת או מגיעה למחשבה קונקרטית יש לגשת לחדר המיון לצורך בדיקה והערכה דחופה על ידי פסיכיאטר. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)