אנטיביוטיקה ורגישות בקיבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2017 | 23:40 | מאת: or

שלום רב, אני צריכה לקחתאוגמנטין 875 מ"ג לדלקת בשן(כואב לי בחצי צד ימין של הפנים). הבעיה היא שיש לי רגישות מאוד גדולה בקיבה ויש לי חומציות יתר. בנוסף אני לוקחת ליריקה וטרמדקס לכאבי מפרקים. לפני כשנתיים לקחתי אנטיביוטיקה גם לדלת בשן והתחלתי לרעוד ולהקיא. עכשיו אני פוחדתלקחת אנטיביוטיקה בגלל הראקציה עם התרופות האחרותובגלל חומציות היתר בקיבה. מה לדעתך עליי לעשות? האם יש דרך אחרת שאוכל לקבל את האנטיביוטיקה הנ"ל עד שאעשה טיפול שורש? תודה אור

17/03/2017 | 08:23 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אור את יכולה לנסות ליטול תרופה בשל זנטק או יותר טוב, אומפרדקס לפני האוכל ואת האנטיביוטיקה לאחר האוכל עש שתעברי את טיפול השורש, או שתפני אל רופא המשפחה לצורך טיפול אנטיביוטי חלופי כגון דלצין בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)