Q10 - איזה לקחת?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

08/02/2010 | 13:08 | מאת: ראובן

שלום, ראיתי בפורום שאת ממליצה על מוצריה של סולגאר בהקשר של Q10. אני בן 47, בעל כולסטרול גבוה תורשתי ועושה ספורט. חש תשישות ועייפות לעתים קרובות אחרי אימון למרות שהתזונה טובה. אילו מן המוצרים של סולגאר את ממליצה לי לקחת?

08/02/2010 | 21:50 | מאת:

ראובן שלום, אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך להתמודד עם התשישות והעייפות לאחר האימון ויסייעו להורדת הכולסטרול אך לשם כך אבקש לדעת האם אתה נוטל סטטינים להורדת כולסטרול? או כל תרופה אחרת כלשהי? מחכה לתשובתך, הדר

11/02/2010 | 20:07 | מאת: ראובן

אני אכן נוטל סטטינים ומעוניין בתוסף Q10. חברים שלי המליצו לי ואני מעוניין במוצר של סולגאר.