מתי כמה ואיך?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/11/2009 | 14:12 | מאת: אתי

אני נוטלת במהלך היום: נורמלקס 1 פקק לועסת אנזימי עיכול שותה 1 כף משקה אלוורה 1 קפסולה אומגה 3 15 טיפות יוביסלקס 1 כף לבולק לשיפור היציאות איך לשלב,כמה לקחת ומתי?

24/11/2009 | 15:48 | מאת:

אתי שלום, במקרה של נטילת תוספי תזונה יש להתאים את המינון הרצוי לאדם ולבעיות הבריאות מהם הוא סובל. אני ממליצה לך לפנות לתזונאי/ת או נטורופת/ית (ניתן אפילו דרך קופת חולים) שתעשה לך סדר בתוספים ותוכל לעקוב אחר יעילות התוספים והשפעתם עליך. בריאות שלמה, הדר